Mijn blog over wat ik allemaal doe

Soms heb ik zin om iets leuk te schrijven over wat ik mee maak. Het meeste staat wel op mijn Facebook of Instagram maar langere verhalen passen daar niet. Die langere verhalen staan hierin in mijn blog. Over muziek, over sport, over alles.  

Wat is dat toch dat stotteren? Als ik muziek maak heb ik nergens last van, zingen gaat vloeiend, trombone spelen gaat me (vind ik zelf) wel makkelijk af en als ik voor een orkest sta kan ik grappen maken. Ben ik de enige stotterende dirigent van het land?
Sinds begin maar ben ik gestart met een nieuw platform om muzikanten, verenigingen, onderwijs en ouders met elkaar te verbinden. Doel van Muziek in Leusden is om meer aandacht te krijgen voor muziek. Door deze doelgroepen te verbinden gaan er mooie projecten ontstaan waardoor iedereen zich muzikaal gaat verbinden.
Na meer dan twintig jaar bandleider te zijn geweest van de Valleibloazers heb ik samen met drie muziekvrienden besloten een andere muzikale richting te ontdekken. Geen standaard bigband of dansorkest maar… maar… maar wat dan wel? Inmiddels zijn we tien jaar verder!
Wil jij je bladmuziek meespelen met een geluidsband? Leer op je trompet, trombone of saxofoon online je bladmuziek te spelen. De mp3's kan je downloaden.