Mijn blog over wat ik allemaal doe

Soms heb ik zin om iets leuk te schrijven over wat ik mee maak. Het meeste staat wel op mijn Facebook of Instagram maar langere verhalen passen daar niet. Die langere verhalen staan hierin in mijn blog. Over muziek, over sport, over alles.  

Ik ben zo ontzettend blij dat ik ooit een muziekinstrument ben gaan spelen. Het is een rode draad in mijn leven en ik sta graag op het podium. In deze blog kijk ik terug op hoe ik begonnen, wat ik geleerd heb en wat het mij heeft gebracht.
Een nieuwe blog over workshops, coaching van muzikanten en angst voor de click-track: een koptelefoon op en op een trein stappen die niet meer stopt.
Samen met Claudia de Breij en een projectfanfare heb ik het arrangement ‘voor de harmonie’ opgenomen in de beroemde Wisseloord Studio’s. Dit arrangement is het slotstuk uit de theatershow NU van Claudia de Breij waarvoor ik het arrangement heb geschreven.
Sinds 2017 werk ik met Dorico, het notatieprogramma van Steinberg. In een aantal artikelen neem ik je mee over waarom ik zo enthousiast ben over dit pakket.
Voor het tweede jaar op rij ben ik mee geweest als repetitor bij de Skyblasters. Een weekend lang werken met de koperblazers om 'beter' te worden.