donker licht

Anouk, Girl en opblaaspop

Hoe de term blaaspop mij verder bracht in de muziekwereld.

Het ontstaan van mijn uitgeverij voor bladmuziek is ontstaan op de radio. Rob Stenders vroeg me een arrangement te maken van Girl en deze samen met een bandje te komen spelen. Dat bandje had ik : de legendarische Valleibloazers uit Amersfoort. En zo daags voor carnaval had iedereen er wel zin in.

Midden in de nacht heb ik het arrangement geschreven en op een vrijdag-ochtend in februari 2005 stonden we voor de deuren van Talpa Radio. Een beetje onwennig was het wel: we moesten het muziekstuk nog instuderen terwijl twee deuren veder Anouk met haar band en het management al aan de tafel bij Rob zaten.

Dit verhaal wordt vervolgd…..

Cees Coenen

Ik ben Cees, een ondernemer gedreven door creatieve energie. Met mijn kennis, scherpe visie en organisatorische vaardigheden breng ik mensen verder: muzikanten en ondernemers. Digitaal en op het podium. En het liefste combineer ik die twee werelden. Ik ben digitaal creatief. Of creatief digitaal. Ik ben Cees.

Cees Coenen Foto

Andere blogs

Meer blogs...