arrangement-voor-de-harmonie-claudia-de-breij

Arrangement voor show NU van Claudia de Breij

Voor de nieuwe show NU van Claudia de Breij heeft Cees het arrangement geschreven van ‘Voor de harmonie’. Het leven rondom de harmonie is een terugkerend element in de theatervoorstelling van Claudia. 

Tijdens iedere show zal de plaatselijke harmonie deel uit gaan maken van de show. De bladmuziek is door Cees gemaakt en wordt aan ieder meespelend orkest verstrekt. 

Wat kan ik voor je betekenen?

Arrangeur

Als arrangeur schrijf ik muziek voor verschillende soorten orkesten, voornamelijk lichte popmuziek.

Hou me op de hoogte!


Cees Coenen

Mijn naam is Cees Coenen. Muzikant, dirigent , arrangeur en vooral tech-junkie. Muziek loopt als een rode draad door mijn leven en pas ik toe op alle vlakken. Mijn enthousiasme draag ik over op de mensen met wie ik samenwerk of dingen beleef. Dat is waar ik voor sta! En wat ik doe.

cees-coenen-dirigent