donker licht

Arrangement voor show NU van Claudia de Breij

Voor de show #NU van Claudia De Breij heb ik het arrangement geschreven van 'voor de harmonie'.

Voor de nieuwe show NU van Claudia de Breij heeft Cees het arrangement geschreven van ‘Voor de harmonie’. Het leven rondom de harmonie is een terugkerend element in de theatervoorstelling van Claudia. 

Tijdens iedere show zal de plaatselijke harmonie deel uit gaan maken van de show. De bladmuziek is door Cees gemaakt en wordt aan ieder meespelend orkest verstrekt. 

Cees Coenen

Ik ben Cees, een ondernemer gedreven door creatieve energie. Met mijn kennis, scherpe visie en organisatorische vaardigheden breng ik mensen verder: muzikanten en ondernemers. Digitaal en op het podium. En het liefste combineer ik die twee werelden. Ik ben digitaal creatief. Of creatief digitaal. Ik ben Cees.

Cees Coenen Foto

Andere blogs

Meer blogs...