donker licht

Hoe organiseer je een online thuisrepetitie?

In de ZING magazine is onlangs een artikel van mij verschenen met 'tips & tricks' over het organiseren van een online-thuisrepetitie.

Op verzoek van het ZING magazine heb ik een artikel geschreven over ‘hoe organiseer je  een online-thuisrepetitie?’. Het artikel is vooral geschreven voor muzikanten die nog geen tot weinig ervaring hebben in de mogelijkheden van het online repeteren. In dit artikel neem ik je mee hoe je een ZOOMsessie opstart, welke hardware je het beste kunt gebruiken en een aantal tips over de organisatie. Het originele artikel staat in ZINGmagazine nr 93 (juni / juli 2020). Meer informatie over het magazine staat op de website van ZINGmagazine.

Cees Coenen

Ik ben Cees, een ondernemer gedreven door creatieve energie. Met mijn kennis, scherpe visie en organisatorische vaardigheden breng ik mensen verder: muzikanten en ondernemers. Digitaal en op het podium. En het liefste combineer ik die twee werelden. Ik ben digitaal creatief. Of creatief digitaal. Ik ben Cees.

Cees Coenen Foto

Andere blogs

Meer blogs...