TipsTricksInZing

Hoe organiseer je een online thuisrepetitie?

Op verzoek van het ZING magazine heb ik een artikel geschreven over ‘hoe organiseer je  een online-thuisrepetitie?’. Het artikel is vooral geschreven voor muzikanten die nog geen tot weinig ervaring hebben in de mogelijkheden van het online repeteren. In dit artikel neem ik je mee hoe je een ZOOMsessie opstart, welke hardware je het beste kunt gebruiken en een aantal tips over de organisatie. Het originele artikel staat in ZINGmagazine nr 93 (juni / juli 2020). Meer informatie over het magazine staat op de website van ZINGmagazine.

Wat kan ik voor je betekenen?

Dirigent en bandleider

Als dirigent en bandleider ben ik verantwoordelijk voor de muzikaliteit van het orkest. Mijn werk doe ik bij harmonie, fanfare, bigbands en dweilorkesten.

Hou me op de hoogte!


Cees Coenen

Mijn naam is Cees Coenen. Muzikant, dirigent , arrangeur en vooral tech-junkie. Muziek loopt als een rode draad door mijn leven en pas ik toe op alle vlakken. Mijn enthousiasme draag ik over op de mensen met wie ik samenwerk of dingen beleef. Dat is waar ik voor sta! En wat ik doe.

cees-coenen-dirigent