In-Een-Week-Van-Dummy-Tot-Nerd

In één week van dummy tot nerd

Op vrijdag 27 maart is er van mij een eerste corona-artikel gepubliceerd in de KNMO Klankwijzer met de titel ‘in een week van dummie tot nerd’. Het artikel gaat over de mogelijkheden van inzetten van online repetities. De Rotdweilers uit Bemmel en Lisiduna uit Leusden waren één van de eerste amateurverenigingen die een online ‘split-screen’ video plaatsten. Door het delen van kennis heb ik veel dirigenten en besturen van zowel orkesten als koren geholpen met het opzetten van thuis-repetities. 

Wat kan ik voor je betekenen?

Trainingen

Trainingen op het gebied van online musiceren en samenwerken binnen het orkest.

Hou me op de hoogte!


Cees Coenen

Mijn naam is Cees Coenen. Muzikant, dirigent , arrangeur en vooral tech-junkie. Muziek loopt als een rode draad door mijn leven en pas ik toe op alle vlakken. Mijn enthousiasme draag ik over op de mensen met wie ik samenwerk of dingen beleef. Dat is waar ik voor sta! En wat ik doe.

cees-coenen-dirigent