donker licht

In één week van dummy tot nerd

Toen de lockdown werd afgekondigd begon mijn brein overuren te maken. Hoe nu verder met repetities? Plotseling was ik een rijzende ster op Facebook.

Op vrijdag 27 maart is er van mij een eerste corona-artikel gepubliceerd in de KNMO Klankwijzer met de titel ‘in een week van dummie tot nerd’. Het artikel gaat over de mogelijkheden van inzetten van online repetities. De Rotdweilers uit Bemmel en Lisiduna uit Leusden waren één van de eerste amateurverenigingen die een online ‘split-screen’ video plaatsten. Door het delen van kennis heb ik veel dirigenten en besturen van zowel orkesten als koren geholpen met het opzetten van thuis-repetities. 

Cees Coenen

Ik ben Cees, een ondernemer gedreven door creatieve energie. Met mijn kennis, scherpe visie en organisatorische vaardigheden breng ik mensen verder: muzikanten en ondernemers. Digitaal en op het podium. En het liefste combineer ik die twee werelden. Ik ben digitaal creatief. Of creatief digitaal. Ik ben Cees.

Cees Coenen Foto

Andere blogs

Meer blogs...