Dorico-notatie

Muzieknotatie met Dorico

Over het gebruiken Dorico als notatie software heb ik een leuke blog geschreven. Lees hier meer over mijn overstap van Finale naar Dorico

Wil je ook weten wat je allemaal met muzieksoftware kan? Een leuke video en uitleg over de inzet van Ableton Live tijdens optreden vind je op de pagina over Dorico.

Wat kan ik voor je betekenen?

Training Dorico

Ben je op zoek naar een professioneel notatie programma dan zit je met Dorico in de top. Bekijk het trainingsaanbod en leer werken met Dorico.

Hou me op de hoogte!


Cees Coenen

Mijn naam is Cees Coenen. Muzikant, dirigent , arrangeur en vooral tech-junkie. Muziek loopt als een rode draad door mijn leven en pas ik toe op alle vlakken. Mijn enthousiasme draag ik over op de mensen met wie ik samenwerk of dingen beleef. Dat is waar ik voor sta! En wat ik doe.

cees-coenen-dirigent