donker licht

Muzieknotatie met Dorico

Sinds 2017 werk ik met Dorico, het notatieprogramma van Steinberg. In een aantal artikelen neem ik je mee over waarom ik zo enthousiast ben over dit pakket.

Over het gebruiken Dorico als notatie software heb ik een leuke blog geschreven. Lees hier meer over mijn overstap van Finale naar Dorico

Wil je ook weten wat je allemaal met muzieksoftware kan? Een leuke video en uitleg over de inzet van Ableton Live tijdens optreden vind je op de pagina over Dorico.

Cees Coenen

Ik ben Cees, een ondernemer gedreven door creatieve energie. Met mijn kennis, scherpe visie en organisatorische vaardigheden breng ik mensen verder: muzikanten en ondernemers. Digitaal en op het podium. En het liefste combineer ik die twee werelden. Ik ben digitaal creatief. Of creatief digitaal. Ik ben Cees.

Cees Coenen Foto

Andere blogs

Meer blogs...