donker licht

Video Jan van Zanen als ‘dirigent’ van Utrecht

Jan van Zanen heeft op 30 juni zijn taak als Burgemeester van Utrecht neergelegd. De gemeente Utrecht heeft mij gevraagd hiervan een mooie afscheidsvideo te maken.

Burgmeester Jan van Zanen heeft op 30 juni zijn taak als Burgemeester van Utrecht neergelegd. Dat Jan van Zanen een liefhebber is van blaasmuziek is niet onbekend. Iedere nieuwjaarsreceptie werd afgesloten met het volkslied ‘Utreg Me Stadsie’. De gemeente Utrecht heeft mij gevraagd hiervan een mooie afscheidsvideo te maken.

De Bazuin Utrecht maakte eerder dit jaar een ‘samenspeelvideo’ waarin Jan van Zanen een rol speelde als ‘virtuele dirigent’. Deze video behaalde de eerste prijs in de landelijke wedstrijd van de KNMO waar meer dan 200 orkesten aan deelnamen.

Geïnspireerd door dit filmpje was de opdracht om een zelfde soort montage te maken die direct na de afscheidsspeech van de vertrekkende burgemeester getoond zou worden. Ook andere Utrechtse orkesten kregen de kans om hieraan mee te doen. Ondanks de strakke deadline was het resultaat er niet minder om. Een mooie manier om Jan van Zanen te bedanken door alle orkesten van Utrecht.

Nog meer video’s? ​

Voor verschillende orkesten heb ik video’s gemaakt van muzikanten die vanuit huis hun partij speelden. Kijk maar eens op voorbeelden van thuis-video’s voor alle leuke montages.

Cees Coenen

Ik ben Cees, een ondernemer gedreven door creatieve energie. Met mijn kennis, scherpe visie en organisatorische vaardigheden breng ik mensen verder: muzikanten en ondernemers. Digitaal en op het podium. En het liefste combineer ik die twee werelden. Ik ben digitaal creatief. Of creatief digitaal. Ik ben Cees.

Cees Coenen Foto

Andere blogs

Meer blogs...