TOP 2000 in een uitverkocht AFAS in Leusden

Dirigent, artistiek leider en creatief productent: TOP 2000 met het Project Orkest

Op 22 december 2023 om 20:00 kwam alles samen: een 75 man sterk orkest, een professioneel combo, (backing)vocals, dansers en koor, meer dan 100 microfoons en en team van professionals op, achter en voor het podium. Maar het belangrijkste was een uitverkocht AFAS theater met meer dan 800 mensen die vanaf de eerste noten op de stoelen stonden. Na 3.5 maand keihard werken ging het doek letterlijk open.

Hoe deze avond is verlopen lees je snel in deze post!

Project Orkest Afas De Jeugd
Cees Coenen

Ik ben Cees, een ondernemer gedreven door creatieve energie. Met mijn kennis, scherpe visie en organisatorische vaardigheden breng ik mensen verder: muzikanten en ondernemers. Digitaal en op het podium. En het liefste combineer ik die twee werelden. Ik ben digitaal creatief. Of creatief digitaal. Ik ben Cees.

Cees Coenen Foto

Andere verhalen

Leuke dingen doen

Lees ook de andere verhalen die ik meemaak. Van muziek tot digitaal... ik vind het leuk om te ze te delen met je.