donker licht

Warboel Sinterklaasfeest in Amphion

Met zeven voorstellingen stond Warboel op de planken in Amphion. Een nieuw decor en een flink lekkere arrangementen zijn de juiste ingrediënten voor een spetterende show.

Met zeven voorstellingen stond Warboel met het Sinterklaasorkest op de planken in schouwburg Ampion. Een groot nieuw decor en een flink aantal lekkere arrangementen zijn de juiste ingrediënten voor een spetterende Show van Warboel!

Ook dit jaar is er weer een videoclip opgenomen van het lied … en is samen met een lesbrief verspreid onder de onderbouwgroepen in het basisonderwijs.

Cees Coenen

Ik ben Cees, een ondernemer gedreven door creatieve energie. Met mijn kennis, scherpe visie en organisatorische vaardigheden breng ik mensen verder: muzikanten en ondernemers. Digitaal en op het podium. En het liefste combineer ik die twee werelden. Ik ben digitaal creatief. Of creatief digitaal. Ik ben Cees.

Cees Coenen Foto

Andere blogs

Meer blogs...