cees-coenen-op-trombone

Warboel Sinterklaasfeest in Amphion

Met zeven voorstellingen stond Warboel met het Sinterklaasorkest op de planken in schouwburg Ampion. Een groot nieuw decor en een flink aantal lekkere arrangementen zijn de juiste ingrediƫnten voor een spetterende Show van Warboel!

Ook dit jaar is er weer een videoclip opgenomen van het lied … en is samen met een lesbrief verspreid onder de onderbouwgroepen in het basisonderwijs.

Wat kan ik voor je betekenen?

Trombonist

Ben je op zoek naar een trombonist voor een optreden met de bigband of horn-section? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hou me op de hoogte!


Cees Coenen

Mijn naam is Cees Coenen. Muzikant, dirigent , arrangeur en vooral tech-junkie. Muziek loopt als een rode draad door mijn leven en pas ik toe op alle vlakken. Mijn enthousiasme draag ik over op de mensen met wie ik samenwerk of dingen beleef. Dat is waar ik voor sta! En wat ik doe.

cees-coenen-dirigent