donker licht

Wat heeft Cees met Claudia de Breij

Voor de show #NU schreef ik het arrangement van 'Voor de harmonie'. Het werd uiteindelijk het spectaculaire slotstuk van de show.

Claudia de Breij staat in de theaters met de voorstelling NU! Voor het slotstuk ben ik gevraagd om een arrangement te maken van “onze Harmonie”. De drang van Claudia om als klein kind saxofoon te gaan spelen is een terugkerende rode draad in de voorstelling. Het slotstuk waarin ze zingt dat ze met de harmonie de straat op gaat,  wordt gespeeld door verschillende orkesten uit de plaats waar Claudia speelt. Eind augustus gaat ik met een aantal muzikanten de Wisseloord Studio’s in om samen met Claudia de Breij deze ode aan ‘onze Harmonie’ op cd te zetten.

Cees Coenen

Ik ben Cees, een ondernemer gedreven door creatieve energie. Met mijn kennis, scherpe visie en organisatorische vaardigheden breng ik mensen verder: muzikanten en ondernemers. Digitaal en op het podium. En het liefste combineer ik die twee werelden. Ik ben digitaal creatief. Of creatief digitaal. Ik ben Cees.

Cees Coenen Foto

Andere blogs

Meer blogs...