Show-NU-van-Claudia-de-Breij

Wat heeft Cees met Claudia de Breij

Claudia de Breij staat in de theaters met de voorstelling NU! Voor het slotstuk ben ik gevraagd om een arrangement te maken van “onze Harmonie”. De drang van Claudia om als klein kind saxofoon te gaan spelen is een terugkerende rode draad in de voorstelling. Het slotstuk waarin ze zingt dat ze met de harmonie de straat op gaat,  wordt gespeeld door verschillende orkesten uit de plaats waar Claudia speelt. Eind augustus gaat ik met een aantal muzikanten de Wisseloord Studio’s in om samen met Claudia de Breij deze ode aan ‘onze Harmonie’ op cd te zetten.

Wat kan ik voor je betekenen?

Arrangeur

Als arrangeur schrijf ik muziek voor verschillende soorten orkesten, voornamelijk lichte popmuziek.

Hou me op de hoogte!


Cees Coenen

Mijn naam is Cees Coenen. Muzikant, dirigent , arrangeur en vooral tech-junkie. Muziek loopt als een rode draad door mijn leven en pas ik toe op alle vlakken. Mijn enthousiasme draag ik over op de mensen met wie ik samenwerk of dingen beleef. Dat is waar ik voor sta! En wat ik doe.

cees-coenen-dirigent