donker licht

Workshop beats programmeren

Met 175 kinderen beats maken, het kan! Tijdens de aftrap van JAZZ Leusden heb ik een workshop-voor-kinderen gegeven in het programmeren van digitale muziek.

Tijdens KidsJazz van Leusden Jazz heb ik met 175 dol enthousiaste kinderen een ‘workshop beats maken’ gegeven samen met Maurits Boegman.

Afgelopen zomer het geluid van een rodelbaan opgenomen en deze als basis gebruikt voor een nieuwe beat onder Despacito. De kinderen hebben met boomwhackers, beatringen, bodypercussie en de eigen stem nieuwe tracks ingespeeld en deze live gesampled binnen Ableton. Maar ook met appjes en als klap op de vuurpijl een funky groove van Alexander Beets om het af te maken. Samen met KLA4 Leusden, CBS Loysder Hoek, OBS De Heerd, Het Kompas, OBS De Hobbit en muziekvereniging Lisiduna.

Bekijk de video op Facebook

Cees Coenen

Ik ben Cees, een ondernemer gedreven door creatieve energie. Met mijn kennis, scherpe visie en organisatorische vaardigheden breng ik mensen verder: muzikanten en ondernemers. Digitaal en op het podium. En het liefste combineer ik die twee werelden. Ik ben digitaal creatief. Of creatief digitaal. Ik ben Cees.

Cees Coenen Foto

Andere blogs

Meer blogs...