Workshop-Beats-KidsJazz-in-Leusden

Workshop beats programmeren

Tijdens KidsJazz van Leusden Jazz heb ik met 175 dol enthousiaste kinderen een ‘workshop beats maken’ gegeven samen met Maurits Boegman.

Afgelopen zomer het geluid van een rodelbaan opgenomen en deze als basis gebruikt voor een nieuwe beat onder Despacito. De kinderen hebben met boomwhackers, beatringen, bodypercussie en de eigen stem nieuwe tracks ingespeeld en deze live gesampled binnen Ableton. Maar ook met appjes en als klap op de vuurpijl een funky groove van Alexander Beets om het af te maken. Samen met KLA4 Leusden, CBS Loysder Hoek, OBS De Heerd, Het Kompas, OBS De Hobbit en muziekvereniging Lisiduna.

Bekijk de video op Facebook

Wat kan ik voor je betekenen?

Muzikale workshops

Ik geef workshops voor orkesten (harmonie fanfare) en bands (bigband en dweilorkest). Ook verzorg ik trainingen in het middelbaar onderwijs op gebied van digitale muziek.

Hou me op de hoogte!


Cees Coenen

Mijn naam is Cees Coenen. Muzikant, dirigent , arrangeur en vooral tech-junkie. Muziek loopt als een rode draad door mijn leven en pas ik toe op alle vlakken. Mijn enthousiasme draag ik over op de mensen met wie ik samenwerk of dingen beleef. Dat is waar ik voor sta! En wat ik doe.

cees-coenen-dirigent