donker licht

Workshop weekend BigBand Skyblasters

Voor het tweede jaar op rij ben ik mee geweest als repetitor bij de Skyblasters. Een weekend lang werken met de koperblazers om 'beter' te worden.

Met Bigband De Skyblasters heb ik afgelopen weekend drie dagen workshops gedaan om het muzikale niveau hogerop te tillen. Samen met twee andere coaches hebben we gewerkt aan samenspel, muzikale uitvoering en beleving. Het workshop-weekend, met de titel ‘Let’s Go Better’ werd afgesloten met een spetterend optreden in de tuin van grandcafe De Worsteltent.

Cees Coenen

Ik ben Cees, een ondernemer gedreven door creatieve energie. Met mijn kennis, scherpe visie en organisatorische vaardigheden breng ik mensen verder: muzikanten en ondernemers. Digitaal en op het podium. En het liefste combineer ik die twee werelden. Ik ben digitaal creatief. Of creatief digitaal. Ik ben Cees.

Cees Coenen Foto

Andere blogs

Meer blogs...