workshop-weekend-skyblasters-bigband

Workshop weekend BigBand Skyblasters

Met Bigband De Skyblasters heb ik afgelopen weekend drie dagen workshops gedaan om het muzikale niveau hogerop te tillen. Samen met twee andere coaches hebben we gewerkt aan samenspel, muzikale uitvoering en beleving. Het workshop-weekend, met de titel ‘Let’s Go Better’ werd afgesloten met een spetterend optreden in de tuin van grandcafe De Worsteltent.

Wat kan ik voor je betekenen?

Muzikale workshops

Ik geef workshops voor orkesten (harmonie fanfare) en bands (bigband en dweilorkest). Ook verzorg ik trainingen in het middelbaar onderwijs op gebied van digitale muziek.

Hou me op de hoogte!


Cees Coenen

Mijn naam is Cees Coenen. Muzikant, dirigent , arrangeur en vooral tech-junkie. Muziek loopt als een rode draad door mijn leven en pas ik toe op alle vlakken. Mijn enthousiasme draag ik over op de mensen met wie ik samenwerk of dingen beleef. Dat is waar ik voor sta! En wat ik doe.

cees-coenen-dirigent