donker licht

cv

Op mijn CV-pagina ontdek je de reis die heeft geleid tot mijn expertise in zowel digitale dienstverlening als creatief ondernemerschap. Mijn achtergrond is rijk aan innovatie, technologische vooruitgang en artistieke projecten.

Cees Coenen En Stotteren

Mijn professionele loopbaan is veelzijdig. Enerzijds een baan in loondienst, daarna als zelfstandig creatief ondernemer. Daarbinnen nog eens twee vakgebieden die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken lijken te hebben

Digitale Dienstverlening

Ik bied digitale dienstverlening die varieert van het adviseren, ondersteunen en helpen van ondernemers en gemeenten tot aan het zelf ontwikkelen van applicaties die processen vereenvoudigen.

Creatief Ondernemer

Ik beschouw mezelf als een ‘creatief ondernemer’, een term die perfect de essentie van mijn veelzijdige activiteiten in de muziekwereld weergeeft. Deze benaming beschrijft zowel de artistieke flair van mijn werk als de strategische, zakelijke benadering die ik hanteer. Het benadrukt dat mijn muzikale reis niet alleen draait om het artistieke gedeelte van het dirigeren of arrangeren, maar ook om het slim en vernieuwend ontwikkelen, promoten en winstgevend maken van mijn muziek en aanverwante projecten.

24 seconden 

Dirigent, creatief, artistiek en digital content: IK ben Cees