Audio en video montage

Wil je een video laten maken waarin muzikanten of bandleden met elkaar samenspelen? Bekijk de mogelijkheden

ccmp-video-en-edit

Audio en video montage

Ik monteer audio en video’s voor orkesten en verenigingen. Ook voor bedrijven kunnen video’s gemonteerd worden. Voor video edits werk ik met Final Cut Pro X. Audio kan bewerkt worden met Studio, Logic Pro, Reason Studio’s of Ableton.

Door mijn kennis van muziek weet ik als geen andere de juiste edits te maken en video te voorzien van muziek. Tijdens de corona periode heb ik voor orkesten en bedrijven video’s gemaakt op basis van thuis opgenomen clips. Ook het afscheid van Jan van Zanen heb ik op die manier voorzien van een video aangeboden door de stad Utrecht.

Artikelen over Audio en video montage

Meest gestelde vragen

Je vindt hier de meest gestelde vragen over de dienst Audio en video montage. Mocht je vraag of antwoord er niet bij staan neem dan contact op.

Neem contact op

Er zijn veel programma’s beschikbaar voor het monteren van video. Er is gratis en betaalde software verkrijgbaar. Belangrijk is een goede en snelle computer.

De snelheid van het editten van video hangt af van veel factoren. Belangrijk is het interne geheugen van de computer en de schrijfsnelheid van de schijf. Een SSD is veel sneller dan een gewoon HD disk.

Er zijn veel verschillende formaten voor video. Belangrijk is dat het originele bestanden zijn in de juiste aspect ratio. Als je een video in portrait formaat opneemt is het lastig om deze in een landscape video te plaatsen. Portrait staat voor staand, landscape voor liggend.

Ook een video laten maken?

Neem contact op

Wil je ook een video montage laten maken? Bekijk de voorbeelden en neem contact op.

Neem contact op
ccmp-video-en-edit