Trainingen

Trainingen op het gebied van online musiceren en samenwerken binnen het orkest.

Cees-met-orkest-in-Wisseloord-opname

Trainingen

Afgelopen jaren heb ik trainingen gegeven aan verschillende doelgroepen. Voor MKB, freelancers en andere organisaties heb ik trainingen gegeven m.b.t. online media.

In de periode van COVID-19 heb ik veel trainingen gegeven aan beroepsmuzikanten, dirigenten, bestuurders en geïnteresseerden in de mogelijkheden van het inzetten van online media om de stil gevallen werkzaamheden toch voort te zetten. Daarnaast heb ik individuele en groepslessen gegeven in software programma’s als Dorico waarmee ik de mogelijkheid creëer om muziek te schrijven met de computer.

Ondanks dat ik stotter ben ik gedreven in het overbrengen van informatie aan anderen. Ik zie het als een uitdaging om mijn opgedane kennis te verspreiden. Hierin is mijn stotteren een ondergeschikte rol.

Artikelen over Trainingen

  • In één week van dummy tot nerd

    Toen de lockdown werd afgekondigd begon mijn brein overuren te maken. Hoe nu verder met repetities? Plotseling was ik een rijzende ster op Facebook.

  • Gebruik van ZOOM met een orkest

    ZOOM is enorm populair geworden. Maar kan je ook samen musiceren met ZOOM? Of kan je het beter op een andere manier inzetten?

Meest gestelde vragen

Je vindt hier de meest gestelde vragen over de dienst Trainingen. Mocht je vraag of antwoord er niet bij staan neem dan contact op.

Neem contact op