donker licht

Digitaal Innovator

Als digitaal innovator beweeg ik mij op het snijvlak van technologie en de creatieve, artistieke én zakelijke domeinen.

Digitaal Muziek Maken

Als digitaal innovator beweeg ik mij op het snijvlak van technologie en de creatieve, artistieke én zakelijke domeinen.

Webdesign, development & online marketing

Een website is je merkbeleving. Geen digitaal visitekaartje maar een manier om bezoekers aan te trekken en ze te converteren tot klant. Mijn ‘dev stack‘ is waar ik op bouw en vertrouw en bestaat uit professionele verzameling tools en technologieen om voor mijn opdrachtgevers een ‘scalable en maintainable’ website te bouwen.

Waar in maak ik het verschil?

Iedereen kan foto’s maken op de automatische stand van een fotocamera. Maar heb je wel eens een andere lens gebruikt dan de ‘kit lens’? Of heb je je verdiept in sluitertijd en durf je te spelen met compositie? Dit is mijn verschil tussen de Divi’s, Wixen en Squarespace websites. En ja, daar betaal je wat meer voor.

Ondernemers, bedrijven en organisaties kunnen van mijn kennis gebruik maken die ik heb ondergebracht in CCMP – Digital Agency. Met mijn digitaal en creatief bureau adviseer ik over het inzetten van online media zoals een website en social media. Ook heb ik hierin een grote rol als developer: met een beetje liefde voor code bouw ik scalable en maintainable websites waarmee iedere ondernemer voor de dag kan komen. Voor meer informatie neem contact op of bekijk mijn website CCMP – Digital Agency.

Wat zijn de kosten?

Wil je weten wat de kosten zijn om een toffe website te laten bouwen die je zelf kan onderhouden én snel én ‘scalable & maitainable‘ is?

Digitale innovaties (in cultuur én daarbuiten)

Vanuit mijn liefde voor digitale innovaties maak ik altijd gebruik van digitale mogelijkheden. Ik wil hierin voorop lopen en ben niet bang om het ’emotionele’ met techniek te combineren. Een aantal goede voorbeelden zijn het gebruik van video in de COVID-periode, het toepassen van AI tijdens muziekproducties of het gebruik van Dall-E om een productie tot leven te brengen. Maar ook simpele oplossing zoals het gebruik van een 360 graden camera om tot een supervet marketing filmpje te komen voor het werven van muzikanten. Lees meer over hoe ik digitale technologie in de praktijk breng in mijn projecten en werkzaamheden.

Loopbaan in Digitale Dienstverlening

Voordat ik in 2010 als zelfstandig ondernemer begon, heb ik mijn expertise toegepast in zowel de retail als digitale dienstverlening voor overheidsinstanties, met name gemeenten. Op de pagina Digitale Dienstverlening vind je een uitgebreid overzicht van mijn werkzaamheden in deze sector.

24 seconden 

Dirigent, creatief, artistiek en digital content: IK ben Cees