Wil jij gratis een arrangement laten schrijven? Deze zomer geef ik een maatwerk arrangement weg, helemaal voor niets.
19 juli 2019

Gratis een arrangement laten schrijven​

Je zal wel denken... klopt dit? Gratis een arrangement laten schrijven? Cees is toch degene die normaal heel veel geld vraagt voor een maatwerk arrangement? 

Eh ja... het klopt. De zomerperiode is meestal een wat rustigere periode dus ik dacht laat ik eens wat terug doen: voor niets (gratis, kosteloos) een arrangement schrijven. Bedenk een leuk bestaand nummer, iets wat jouw band of orkest leuk vindt om te spelen. Geef hieronder je naam, je e-mailadres, de naam van je band en de bezetting door. Ik kies hieruit één of misschien wel twee orkesten uit voor wie ik dit arrangement ga schrijven. Voor niets, gewoon omdat ik het leuk vindt om te arrangeren. 

Welk addertje zit er dan onder het gras?​

Hmmm… ik weet niet of er een addertje onder het gras zit. Ik hoor alleen met regelmaat de opmerking dat het zoveel geld kost om een maatwerk arrangement te laten maken. Als ik dan een prijs noem vanaf 150 EURO, dan schrikken mensen daarvan. En ik schrik weer van de reactie ‘kan het niet voor minder’? 

Misschien denken veel mensen dat ik met knippen en plakken van een midifile, een gratis stukje van internet of één-tot-tweestemmige arrangementjes iets aflever. En ja, ik hoor ze (te) vaak die arrangementjes. 

Ik probeer mijn arrangementen zo te maken dat ze leuk zijn om te spelen en dat er gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden van de instrumenten. Het is lastig om van een standaard arrangement uit te gaan omdat veel bezettingen net iets afwijken van elkaar. Daarom wil ik je de mogelijkheid geven om een keer kosteloos kennis te maken met mijn manier van arrangeren. Dus geen addertje onder het gras!

Wel zou ik het fijn vinden als je ook mijn facebook pagina leuk gaat vinden. Hiermee kan ik je goed op de hoogte houden, kunnen we wat voor elkaar betekenen en kan ik in de toekomst vaker kosteloos een arrangement aanbieden. 

Dus! Stap 1: laat je gegevens hier achter. Stap 2: vind mijn Facebookpagina leuk.