donker licht
Dirigent. Bandleider. Inspirator.

Op zoek naar mijn muzikale match: Orkest gezocht

Als muzikant, dirigent, arrangeur en vooral tech-junkie is muziek voor mij een constante factor in het leven. Ik pas het toe in alle aspecten van mijn bestaan en deel mijn enthousiasme graag met de mensen waarmee ik werk of bijzondere momenten beleef. Dit is waar ik voor sta en wat ik met passie doe.

 • Dirigent en bandleider
 • Creatief en vol ideeën
 • Energie en drive om samen mooie optredens te doen
 • Zet altijd een extra stap
 • ........

Ik zoek een orkest

Maak kennis met Cees

Als veelzijdige muzikant, dirigent en arrangeur zoek ik altijd creatieve manieren om het beste uit een orkest of band te halen. Van harmonie tot big band, ik sta open voor nieuwe uitdagingen en daag jullie uit om uit je comfortzone te stappen. Nieuwsgierig?

Ik wil kennismaken
 • Energie

  Als je Cees zegt, zeg je energie. Ik probeer muzikanten mee te nemen op basis van enthousiasme. Energie geven is energie krijgen.

 • Gedreven

  Mijn gedrevenheid is terug te zien in de manier waarop ik me volledig inzet voor elk project waaraan ik deelneem. Muziek kent geen grenzen.

 • Creatief

  Ik denk graag 'out of the box' en introduceer frisse ideeën en arrangementen om het repertoire verfrissend en boeiend te houden.

 • Lichte muziek

  Ook hafa kan grooven! Ik gebruik mijn ervaring in 'lichte muziek' om het orkest of band 'spot on' te krijgen. 

 • Samenwerking & Communicatie

  Ik geloof in open communicatie en hechte samenwerking om een sterk team te vormen en gezamenlijk te werken aan onze muzikale doelen.

 • Professioneel

  Ieder amateurorkest kan een zekere mate van professionaliteit uitstralen. Ik denk mee en adviseer commissies en besturen in de te nemen stappen.

Maak Kennis Met Cees
"Cees is een muzikale en creatieve duizendpoot die als geen ander mensen mee kan nemen in zijn enthousiasme. De perfecte balans tussen product en proces. Hij geeft leiding, staat boven de muzikale materie, hij coacht, hij inspireert, heeft visie , staat open voor aanpassingen (na de repetitie) maakt een keuze en zet áltijd een extra stap."
― Sander Berendsen

ik zoek

Waar krijg ik energie van?

 1. Enthousiasme

  Ik gedij op de energie en het enthousiasme van gepassioneerde muzikanten. De vreugde die ik zie bij enthousiaste muzikanten werkt aanstekelijk en stimuleert mij om samen met jullie nieuwe muzikale hoogten te bereiken. Deze wederzijdse inspiratie zorgt voor een dynamische en opwindende sfeer waarin iedereen kan groeien en schitteren.

 2. Visie

  Een orkest of band zonder deze focus kan leiden tot slechte samenwerking. Ik kan helpen bij het bepalen van gezamenlijke doelen en het aanpassen van de richting wanneer nodig, zowel nu als in de toekomst. Door elkaars expertise in te zetten kunnen we samen mooie dingen bereiken.

 3. AdHoc & Improvisatie

  Mijn passie wordt aangewakkerd door ad-hocuitvoeringen en improvisatie in organisatie, waarbij ik energie put uit de spontaniteit en creativiteit die deze muzikale aanpak met zich meebrengt. Dit onvoorspelbare element geeft mij een gevoel van opwinding en stimuleert mijn creatieve geest.

 4. Samenwerking

  Een orkest en dirigent vormen een hecht team. In mijn visie is er geen plaats voor machtsverhoudingen. Met verantwoordelijk leiderschap streef ik ernaar om samen met de muzikanten het beste uit het orkest te halen, zonder ruimte voor ego's.

 5. De wil om ervoor te gaan

  De wil om ervoor te gaan binnen een orkest of band is cruciaal, omdat het zorgt voor toewijding, passie en een gezamenlijk streven naar muzikale uitmuntendheid, wat resulteert in onvergetelijke optredens en een hecht team.

 6. Verenigingscultuur

  Als echt verenigingsmens hecht ik veel waarde aan de verenigingscultuur. De interacties na afloop of tijdens de repetities zijn voor mij net zo belangrijk en waardevol als de muzikale prestaties zelf.

Wat hoeft van mij niet?
Als je als orkest of band vastgeroest zit aan oude ideeeën, geen feeling hebt met publiek of geen zin hebt om te veranderen dan kan je beter niet bellen. Concoursen hebben voor mij een lage prioriteit, ik sta liever met het orkest op een podium of in het theater.

Ik wil kennismaken

dirigent of bandleider

Ben je benieuwd naar een samenwerking? Laten we kennismaken! Neem contact op en ontdek of en hoe we samen mooie muzikale momenten kunnen creëren. Ik heb er zin in!

Neem contact op
Voor De Harmonie In Wisseloord