Op pakjesavond ga ik een arrangement verloten voor het orkest of de band met het leukste gedicht over ‘blaasmuziek’.
25 november 2019

Een muziekstuk in je schoen

Afgelopen zomer heb ik een actie gedaan waarin je een arrangement gratis kon laten schrijven. Op pakjesavond ga ik deze actie herhalen: voor het orkest of de band met het leukste gedicht (van vier regels) over ‘blaasmuziek’ ga ik kosteloos een arrangement maken van een nummer dat jullie graag willen spelen. Wat je hiervoor moet doen is:

  1. Bekijk en beluister onderstaande video waarin ik samen met Sinterklaas vertel wat je moet doen.
  2. Vul onderstaand formulier in.
  3. Plaats het gedicht bij mij op Facebook (http://bit.ly/sinterklaas-actie-bladmuziek)
  4. Kijk op pakjesavond 5 december in de schoen op mijn Facebookpagina of jouw orkest, band of vereniging een gratis arrangement heeft gewonnen.

Wil jij meedoen?

Vul onderstaand formulier in en maak kans op het arrangement!