Muzieknotatie op je iPad met Dorico!

Wil jij kennismaken met het noteren van muziek op je iPad? Schrijf je in voor de kennismakingstraining. De kosten voor deze training zijn 14,99 euro. 
Sinds kort is Dorico voor iPad beschikbaar. Met de app kan je tot twaalf instrumenten of stemmen muziek noteren en is zo ontwikkeld dat het gelijk is aan Dorico Elements of Pro. Het mooie is dat je ook bestaande projecten kunt openen op je iPad! De Dorico App is gratis tot twee stemmen of 3,99 per maand / 39,99 per jaar voor maximaal 12 stemmen.

In deze kennismakingstraining Dorico voor iPad neem ik je mee in de volgende mogelijkheden:

  • het aanmaken van een leadsheet of partituur
  • toevoegen van instrumenten of stemmen
  • uitleg over de user interface
  • invoeren van muziek, symbolen en lyrics
  • gebruik van sneltoetsen 

De kosten voor de online training zijn 14,99 euro. Je kunt deze informatie ook gebruiken voor het invoeren van muziek in andere versies van Dorico (Elements of Pro).

Er zijn verschillende data waarop de online training wordt gegeven. Je kunt je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van de betaling krijg je een link met toegang tot de online training en video waarin nog meer informatie wordt gegeven.
Kan je op geen enkele data vermeld dit dan in het opmerkingen-veld. Ik neem contact op voor andere mogelijkheden en nieuwe data in september.