donker licht

QuickScan website

Wil je weten hoe vitaal je website is? Doe een QuickScan en ontvang de verbeterpunten.

Cees Coenen En Stotteren

Wil je weten hoe je website scoort? Er zijn verschillende tools beschikbaar, zoals Google Pagespeed. Misschien raak je de weg kwijt in alle technische termen of wil je het gewoon even uitbesteden. Ik bied de QuickScan of Expert Review niet gratis aan; deze start vanaf 49 euro. Ook ga ik je websitebouwer niet onderuit halen. Wel wil ik mijn kennis inzetten om jou als ondernemer verder te helpen met je website of online media.

YouTube of een video-hosting

Een YouTube-filmpje plaatsten op je website klinkt zo eenvoudig… totdat je de snelheid van je website gaat meten. CCMP biedt een video-dienst aan waarbij de hosting geoptimaliseerd is voor je website. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meld je aan voor een QuickScan

Wil je jouw website aanmelden voor de QuickScan? Vul onderstaand formulier in. Ik neem vooraf contact met je op over de prijs. Je kunt dan altijd nog beslissen wat je wilt doen.

Waar wordt je website op getest?

  • Wat is de laadsnelheid en wat kan je daarin verbeteren?
  • Hoe scoort je website op techniek?
  • Hoe worden afbeeldingen gebruikt en zijn ze juist?
  • Wat valt er op aan de bouw van de website?
  • Andere zaken die ik tegenkom

Wat is de achtergrond van Cees?

Al vanaf 1999 ben ik bezig met digitale dienstverlening voor ondernemers, bedrijven en lokale overheid. Als adviseur en expert heb ik veel gemeenten ondersteund over het toepassen van online media. Daarnaast heb ik leiding gegeven aan ontwikkelteams van web-toepassingen. Vanaf 2010 heb ik me als creatief ondernemer breed neergezet. De passie voor webdevelopment en het ondersteunen van ondernemers is altijd gebleven. Mede door de covid pandemie heb ik dit mooie vak in 2021 weer opgepakt. Vanuit mijn agency adviseer ik ondernemers in het inzetten van online media en bouw ik websites.

Naast deze werkzaamheden ben ik ook muzikant en artistiek leider. Hierin pas ik digitale innovaties toe zoals onderstaande video: naast mijn rol als dirigent en creatief productent heb ik ook alle visuals ontworpen. Een project waarin al mijn vaardigheden samen kwamen.

24 seconden 

Dirigent, creatief, artistiek en digital content: IK ben Cees