donker licht

Uitgeverij voor bladmuziek

Als componist en arrangeur heb ik jarenlange ervaring in het schrijven van muziekstukken voor verschillende type orkesten en bands. Mijn specialiteit ligt bij het arrangeren van populaire muziek voor harmonie- en fanfareorkesten, dweilorkesten, brassbands en showbands. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in het schrijven van arrangementen voor drumbands, tamboerkorpsen en trompetterkorpsen.

Elk arrangement dat ik schrijf is op maat gemaakt voor het specifieke orkest of band. Hierbij wordt rekening gehouden met de beschikbare instrumenten en het niveau van de muzikanten. Ieder arrangement bestaat uit partijen voor de instrumenten en een partituur. In de partituur of score staan alle partijen op volgorde van de bezetting. De partijen staan getransponeerd geschreven in de partituur. Ook het slagwerk (drums, grote trom en eventueel percussie) staan uitgeschreven.

Mijn arrangementen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde orkesten en bands. Ik zorg er altijd voor dat het arrangement goed speelbaar is en dat alle partijen goed tot hun recht komen. Ik maak gebruik van moderne technieken en software om mijn arrangementen te schrijven, waardoor ik snel en efficiënt kan werken.

Of je nu een harmonie- of fanfareorkest, dweilorkest, brassband, showband, drumband, tamboerkorps of trompetterkorps hebt, bij mij ben je aan het juiste adres voor op maat gemaakte arrangementen van populaire muziek. Ook voor marchingbands en orkesten die op straat lopen zijn er arrangementen beschikbaar.

samenstelling

De verschillende orkesten

Cees Coenen schrijft bladmuziek voor diverse orkesten, van harmonieorkesten tot brassensembles en dweilorkesten. Ontdek de arrangementen en geef je orkest een uniek geluid!