Passie en plezier

Muziek maken met “passie en plezier”. Dat zijn mijn belangrijkste begrippen tijdens een repetitie met een orkest of een band.

Op dit moment (augustus 2018) ben ik dirigent bij harmonie Lisiduna in Leusden en Drum-en Showfanfare DES in Doetinchem. Naast de hafa ben muzikaal leider / repetitor bij De Rotdweilers en Alarmfase 3 in Bemmel. Ook ben ik bandleider van de Warboel Sinterklaasband en repetitor bij oa bigband De Skyblasters en regelmatig invaller bij Concertorkest Juliana Amersfoort

Tot 2008 ben ik de drijvende kracht geweest achter Bigshowkapel De Valleibloazers, een mix tussen een bigband, dweilorkest en showband. Met de Valleibloazers heb ik gespeeld met o.a. Anouk en Normaal en waren we een graag geziene gast tijdens radio- en tv optredens. In deze periode heb ik bijna alle arrangementen geschreven in o.a. een James Last achtige stijl. 

Na mijn periode met deze band heb ik een nieuwe bigband opgericht, de Later Als Je Bigband. Na twee jaar muzikaal leiderschap heb ik het stokje overgedragen aanThijs van Otterloo en Frans Mineur. 

Sinds 2018 ben ik muzikaal leider van een nieuwe band, de Theme Factory Band die als doel heeft om hits uit bekende films en series in een small bigband bezetting te spelen.

Voor de show NU! van Claudia de Breij heb ik in 2018 het slotstuk gearrangeerd welke wordt gespeeld door plaatselijke muziekverenigingen waar Claudia op de planken staat.

Workshops

Ben je geïnteresseerd in een leuke workshop, een gastdirectie of wil je op een andere manier van de kennis van mij gebruik maken, neem dan contact met mij op. Ik ben ook telefonisch bereikbaar op 06-10284340 en vind het altijd leuk als je belt! 

vernieuwend, prikkelend