Toen de lockdown werd afgekondigd begon mijn brein overuren te maken. Hoe nu verder met repetities? Plotseling was ik een rijzende ster op Facebook.
15 juni 2020

In één week van dummy tot nerd

Op vrijdag 27 maart is er van mij een eerste corona-artikel gepubliceerd in de KNMO Klankwijzer met de titel ‘in een week van dummie tot nerd’. Het artikel gaat over de mogelijkheden van inzetten van online repetities. De Rotdweilers uit Bemmel en Lisiduna uit Leusden waren één van de eerste amateurverenigingen die een online ‘split-screen’ video plaatsten. Door het delen van kennis heb ik veel dirigenten en besturen van zowel orkesten als koren geholpen met het opzetten van thuis-repetities. 

Er is een speciale pagina aangemaakt waarop al mijn meespeelvideo’s van verschillende verenigingen heb geplaatst.