donker licht

testimonials

Wat anderen over mij zeggen

De afgelopen jaren heb ik met veel mensen en orkesten samengewerkt. Als dirigent, bandleider of regisseur. Ik waardeer het iedere keer weer om enthousiaste feedback te krijgen.

 • Willeke van den Burg

  Doetinchem

  Een zeer enthousiaste en bevlogen professional met het hart op de juiste plaats. Een man die er staat als het moet. Tijdens de voorstellingen ben je zo’n steady bandleider; fantastisch om mee te mogen werken!

 • Maaike Lesger

  Nijmegen

  Cees heeft een bak aan ervaring en kennis. Zijn kritische manier van denken en vragen stellen maakt niet alleen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft, maar dat je ook zelf verdiepend gaat nadenken. Hij kan mensen in de actie en hun kracht zetten, waarbij hij het proces én het eindresultaat niet uit het oog zal verliezen. Cees heeft een natuurlijke manier van verbinding maken, iets wat menig organisatie/bedrijf in deze tijd hard nodig heeft; je gezien en gehoord voelen.

 • Kees Rosendaal

  Elst

  Je bent een ontzettende doordouwer, die dingen voor elkaar krijgt/maakt. En zich eigenlijk niet laat stoppen. Goud voor organisaties waar dingen voor elkaar gekregen moeten worden of doorbroken moeten worden. Als projectmanager (in tal van branches, zou je het volgens mij echt heel goed doen). Eén kwaliteit is in elk geval dat je je open stelt voor kritiek! Je bent absoluut niet bang bent om voor een groep te gaan staan, ondanks dat je weet dat je zult stotteren. Ik vermoed dat veel mensen die stotteren, de weg van de minste weerstand zouden kiezen en dingen gaan doen, waarbij ze niet voor een groep hoeven staan. En tot slot: je bent ook gewoon een hele aardige kerel die met z'n enthousiasme andere mensen ook vooruit brengt! (Ook als ze zelf misschien in eerste instantie nog geen zin hebben ;-))

 • Sander Berendsen

  Ulft

  Cees is een muzikale en creatieve duizendpoot die als geen ander mensen mee kan nemen in zijn enthousiasme. De perfecte balans tussen product en proces.Hij geeft leiding, staat boven de muzikale materie, hij coacht, hij inspireert, heeft visie , staat open voor aanpassingen (na de repetitie) maakt een keuze en zet áltijd een extra stap. Cees is de ideale man om verenigingen, teams en individuen verder te helpen en komt het best tot zijn recht in (kortstondige) inspiratiesessies en projecten. Hij is expert in digitale muzieknotatie en het schrijven van arrangementen voor blazerssecties en orkesten (Dorico). Cees is als geen ander in staat om muziek en multimedia te verbinden aan theaterprojecten, groepsdynamische bedrijfsactiviteiten en aan studenten en docenten in het (beroeps)onderwijs. Cees is de ideale muzikale digicoach! Ik heb geprobeerd om deze feedback in alle zorgvuldigheid en eerlijkheid te schrijven. Als je vragen hebt dan meteen bellen en om verheldering vragen! Ik vind het zo tof met je. Dankjewel lieve vriend voor de gesprekken, de kwetsbaarheid, het vertrouwen, ons gezamenlijke podium en de energie! Sander

 • Patrick Meutstege

  Utrecht

  Cees: humor, scherp, geen blad voor de mond, gedreven, betrokken, enthousiast. Fantastische trombonist en als mens een plezier om mee samen te werken. Af en toe een kleine wervelwind in een bedrijf kan geen kwaad en als het tijd is om de boel te luchten: bel Cees, windkracht 10 door je organisatie!

 • De Valleibloazers

  Amersfoort

  Twee uur repeteren met (maar!) vijf minuten pauze, dat kan maar 1 dirigent zijn.. Cees Coenen, bedankt dat je ervoor wilde staan vanavond! #invaller #bedankt #kortepauze #endoor #welveelgedaan #lekkerspeulen #opnaarSneek #5oktober

 • Marcella van der Heijde

  Ik vond het vorige keer een hele fijne en werkbare training. Goede flow en voor ik het wist was het half 11 ;-). Fijn ook hoe jullie het opgezet hebben.

 • Maarten Diesfeldt

  Amsterdam

  Cees heeft bij ons een leuke en informatieve presentatie gegeven over notatie software Dorico aan docenten van het Muziekpakhuis. Zeer aan aan te bevelen!

 • Astrid van den Brink

  Bemmel

  Je bent een conceptdenker. Je ziet het grote geheel en weet dat goed te vertalen / om te zetten naar concrete uitwerkingen. Je kunt mensen enthousiast maken en neemt op een natuurlijke manier de leiding. Je bent digitaal vaardig wat je voordelen oplevert bij de uitvoering. Hierbij denk ik dat het belangrijk is dat je alert moet blijven of mensen waaraan je iets vraagt de vaardigheden hebben om je vraag snel en goed uit te voeren. Ik heb fijn met je samengewerkt, omdat ik graag werk met enthousiaste mensen die een kick krijgen om ergens iets gaafs van te maken.

 • Kees van der Wulp

  Nijmegen

  Één ding wat jij ontzettend goed weet in te zzetten is jouw energie! Je bent gepassioneerd en daar weet jij flinke bergen mee te verzetten. Erg knap.

Geef je feedback

Ik sta open voor alle soorten van feedback en testimonials. Om van te leren en om ze te delen. Wil je er ook één schrijven?