donker licht

Over mij

Maak kennis met Cees

Ik ben een veelzijdige muzikant, dirigent en arrangeur die van creativiteit houdt en alles uit het leven haalt. Genieten met vrienden en familie is mijn passie, en ik vind mijn rust in de natuur. Bovendien ben ik een sportliefhebber. Nieuwsgierig naar meer?

 • Energie

  Als dirigent ben ik gepassioneerd en vol energie. Ik streef ernaar om mijn enthousiasme over te brengen op mijn orkest en het publiek.

 • Tech junkie

  Als tech junkie omarm ik de nieuwste technologieën en zet ik ze in om mijn muzikale projecten en websites nog beter te maken.

 • Creatief

  Ik ben zeer creatief en gebruik deze vaardigheid om mijn muzikale projecten en optredens uniek en inspirerend te maken.

 • Sportief

  Ik ben erg sportief en vind het belangrijk om een gezonde levensstijl te hebben. Sporten helpt me om mijn energie en focus te behouden.

 • Muzikaal

  Muziek is mijn passie en ik heb een natuurlijk gevoel voor ritme en melodie. Het is mijn grootste bron van inspiratie.

 • Vader

  Als vader ben ik toegewijd en zorgzaam, en probeer ik mijn liefde voor mooie dingen, muziek en creativiteit door te geven aan mijn kinderen.

Maak Kennis Met Cees

herinneringen

Making Memories

Achter iedere foto schuilt een verhaal, net zoals ieder optreden. Mijn muzikale carrière begon als 11-jarige jongen op straat, mede dankzij mijn ouders die mij de kans gaven een instrument te bespelen. Door de groei van bandleider naar dirigent realiseer ik mij dat ik zonder deze kans nooit deze mooie dingen had kunnen bereiken.
Dankjewel pa en ma!
 • Optreden met Anouk

  Cees Met Anouk
 • Met Claudia de Breij

  Claudia De Breij En Cees Coenen In Wisseloord
 • In Antwerpen

  Dweilorkest In Antwerpen
 • In Assen

  Cees Coenen Trombone
 • Bij Juliana Amersfoort

  Dirigent Cees Coenen Bij Juliana Amersfoort
 • En zo begon het

  Harmonie Leusden

Over mij, Cees Coenen

Op deze website deel ik graag mijn liefde voor muziek met jou. Als veelzijdige muzikant, dirigent en arrangeur ben ik altijd bezig met het ontdekken van nieuwe klanken en stijlen. Mijn enthousiasme voor het samen muziek maken is dan ook een van mijn handelsmerken. Of het nu gaat om het leiden van repetities voor een orkest, het geven van inspirerende workshops of het schrijven van leuke bladmuziek, ik streef er altijd naar om het beste in mijn (mede)muzikanten naar boven te halen.

Daarnaast beschik ik over een flinke dosis organisatorisch vermogen waarmee ik optredens en evenementen van begin tot eind kan regisseren. Op die manier zet ik mijn kennis en ervaring op het gebied van zowel muziek als communicatie in om je orkest of band en het publiek mooi optredens te bezorgen.

Over mijn leven als muzikant heb ik een leuke blog geschreven: Een leven lang muziek maken. In deze blog vertel ik wat het mij heeft opgeleverd en welke vriendschappen er zijn ontstaan.

Naast mijn vak als muzikant ben ik eigenaar van CCMP – digital agency. Je kunt hier terrecht voor alles wat te maken heeft met het bouwen van websites.

Wil je meer weten neem dan contact met mij op.

Vertel me wat ik voor je kan betekenen