Orkest Edit FvdH

Onze harmonie met Claudia de Breij

Dinsdag 21 augustus heb ik samen met een project fanfare het arrangement ‘Onze Harmonie’ opgenomen in de beroemde Wisseloord Studio’s.  Dit arrangement is het slotstuk uit de theatershow NU van Claudia de Breij waarvoor ik het arrangement heb geschreven. 

Onze Harmonie is een ode aan het leven in een harmonie, fanfare of ander blaasorkest. De boodschap is dat we samen met elkaar mooie muziek moeten maken, op straat, waar iedereen ervan kan genieten. Of je nu saxofoon of grote trom speelt, jong of oud bent, de band die een blaasorkest schept is enorm en daar moeten we trots op zijn!

Behind the scenes met Claudia

Behind the scenes @wisseloordstudios 🎺🎸🎧🎤🥁🎹

A post shared by Claudia de Breij (@claudiadebreij) on

Samen met 21 ervaren muzikanten uit de hafa- en bigbandwereld hebben we in 2 uur tijd gerepeteerd en vervolgens in een paar sessie’s het nummer opgenomen. Fieke van den Hurk, studio technicus en producer bij Wisseloord heeft het orkest opgenomen met twee vintage Neumann U67’s in het midden en 2 Schoeps microfoons voor de breedte.
Dat de akoestiek in de Wisseloord Studio’s bijzonder is, wist ik, maar nu heb ik dat ook zelf ervaren.

Bladmuziek Onze Harmonie

De bladmuziek van Onze Harmonie wordt op dit moment aangepast om zelfstandig te kunnen spelen zonder Claudia de Breij. Wil je op de hoogte blijven over de beschikbaarheid neem dan even contact op via de contactpagina.  

Made with Dorico!

Alle arrangementen zijn geschreven in Dorico, het nieuwe software notatieprogramma van Steinberg. Wil je meer weten over waarom ik met Dorico werk? Lees meer over de overstap van Finale naar Dorico

Foto’s Fieke van den Hurk 

Deel dit bericht