Ik ben Cees

Cees Coenen Artistiek Leider
Project Orkest Afas Cees Dirigent Artistiek Leider

Ik ben Cees, een ondernemer gedreven door creatieve energie. Met mijn kennis, scherpe visie en organisatorische vaardigheden breng ik mensen verder: muzikanten en ondernemers. Digitaal en op het podium. En het liefste combineer ik die twee werelden. Ik ben digitaal creatief. Of creatief digitaal. Ik ben Cees.

Artistiek Leider

Visie, leiding, inspiratie, coördinatie

Creatief Producent

Creëren, verbinden, uitvoeren, beheren

Digitaal Innovator

Innovatie, creativiteit, technologie
Cees Coenen Artistiek Leider

Artistiek Leider

Als artistiek leider geef ik richting aan de muzikale en artistieke koers bij bands en orkesten en daarbinnen fungeer ik als dirigent/bandleider. Ik houd me bezig met de programmering en de setting van optredens en evenementen en denk mee over de marketing ervan. Als dirigent/bandleider pak ik de leiding om mijn artistieke visie tot leven te brengen samen met de muzikanten. Ik wil het beste uit elke muzikant te halen. Samen vormen we één sound en elke muzikant vervult daarin een belangrijke rol. Gedrevenheid vormt voor mij de kern van een succesvolle samenwerking. Samen ga ik graag uitdagingen aan om unieke optredens te creëren op bijzondere locaties.

Project Orkest Afas Ceciele Gerard Alderliefste

Creatief Producent

Als creatief producent ga ik verder dan alleen het uitdragen van een artistieke visie. Ik verbind diverse partijen om tot een goed product te komen. Met een scherpe visie en sterke organisatorische vaardigheden neem ik de leiding en ben ik in staat om optredens en evenementen van A tot Z te produceren. Het gaat om de totaalervaring; van muziekkeuze tot de sfeer op het podium. Ik ben een detaildenker en zorg ervoor dat het verhaal dat een evenement moet overbrengen wordt uitgestraald op het podium.

Digitaal Muziek Maken

Digitaal Innovator

Ik combineer technologie, kennis en creativiteit om zo krachtige digitale content te produceren die de boodschap van mijn klanten effectief overbrengt. Mijn aanpak is eerlijk en doelgericht. Ik blijf voortdurend leren, geïnspireerd door experts over de hele wereld, om zo altijd de beste resultaten te leveren voor mijn klanten. Ben je op zoek naar een professionele website of wil je kennismaken met andere digitale diensten? Bel gerust.